Carregant Esdeveniments

🌸ASCÓ #LaRiberaenFlor – DOLÇA EXPERIÈNCIA

Descripció: La ruta surt des d’Ascó, i es fa en bicicleta. La ruta, guiada, es farà per entremig dels ametllers florits.

La ruta que surt de Vinebre i la d’Ascó conflueixen en un punt on, de la mà d’un apicultor, coneixereu el món de les abelles i realitzareu una degustació de productes derivats del seu treball. Una activitat on grans i petits podreu veure, en directe i sense cap perill, com s’extrau la mel i fer d’apicultors per una estona, descobrint aquest increïble món des de ben a prop.

Les fotografies compartides a Instagram participaran en un concurs que tindrà com a premi un lot de productes Somper. El sorteig es farà entre totes les fotos publicades.

Lloc de sortida: Ascó: Àrea d’autocaravanes.

Durada: 2.30 h

Dates i horaris:  Els dies 29 de febrer i 1,7, 8, 14, 21 i 22 de març.

Trobada al punt de sortida d’Ascó: 10.15 h. Sortida: 10.30 h des dels respectius punts de trobada.

Preu per persona: 7 €. Menors de 3 anys, gratuït.

Més informació i reserves: Serveis Culturals i Turisme. Tel. / Whatsapp: 638 570 163. A/e:turisme@scultur-fl.cat. Web: www.scultur-fl.cat

Reserva obligatòria. Les bicicletes es poden llogar a l’Oficina de Turisme d’Ascó. Us recomanem que, abans, en consulteu la disponibilitat.

Complementàriament, prèvia reserva, es faran visites guiades, a les 16 h, per la vila closa d’Ascó amb Tast de productes locals. El preu de la visita serà de 3 € i seria convenient reservar-la amb antelació.

Des de l’oficina de Turisme també s’ofereix un servei de lloguer de bicicletes elèctriques, prèvia reserva. El preu és de 15 € per mig dia.

 

 Llocs per menjar:

 Ascó:

Restaurant El Caliu. Tel 977 406 609

Bar Anita: Tel. 617 040 172

Bar Florida: Tel. 659 010 621

Dot Bar: Tel. 977 406 757

Buddha Bar: Tel. 977 405 713

Bar Núcleo: Tel. 977 406 095

Bar del Camp Municipal d’Esports: Tel. 606 680 634

 

D’aquí unes setmanes la Ribera d’Ebre es vestirà de gala gràcies a la floració dels arbres fruiters. Cada vegada són més els qui ens visiteu per deixar-vos seduir per aquest espectacle cromàtic, un regal de la natura que, enguany, acompanyem de cultura, d’esport i de degustació de productes locals. Diferents municipis de la nostra comarca han preparat experiències perquè pugueu gaudir d’un espectacle únic.

No t’oblidis de compartir la floració amb nosaltres a #LaRiberaenFlor 

 

És recomanable fer reserva prèvia. Per més informació sobre els serveis que s’ofereixen, consulta-ho amb la oficina de Turisme.

👣