Chargement Évènements

Navegarem pel riu Ebre amb el Llaüt Lo Roget, travessarem un dels paratges fluvials més espectaculars de la Ribera d’Ebre, el Pas de l’Ase. En aquest petit congost l’Ebre s’obre pas entre muntanyes deixant uns paisatges verges de gran bellesa.
Acompanyats per tècnics coneixerem l’espectacular geologia i morfologia del riu, així com la vegetació i la fauna que anirem observant al llarg del recorregut. Escoltarem el xiuxiueig de l’aigua, observarem i interpretarem la natura, així com els immensos boscos de ribera i els abundants ocells que hi habiten.
A més de les paraules dels guies, els visitants també tenen a la seva disposició material com ara telescopis, prismàtics o guies visuals per tal d’identificar, amb imatges, les espècies de fauna que viuen en aquest tram del riu.
Bernats pescaires, blauets, martinets blancs, llúdrigues, ànecs collverd, orenetes de ribera i els agrons blancs són alguns dels animals que habiten en aquesta zona del riu Ebre. Cada visita és diferent i la converteix en un gran al·licient pels visitants. Depenent de l’època de l’any en què la fem, observarem unes espècies o unes altres.
Acabarem amb un tastet de Lutra. Una cervesa artesana molt ben arrelada al territori gràcies als seus sorprenents ingredients: la menta i la regalèssia.