Carregant Esdeveniments

Us endinsareu pels carrers de la nostra vila, estrets, tortuosos, amb ziga-zaga, on podreu descobrir aquell passat morisc que fa que el nucli antic sigui encisador. La vila closa, els perxes, les voltes i sitges, els Sequerets, el pou de neu, el carrer de la Mola, l’església… Tot un conjunt patrimonial que de ben segur no us deixarà indiferents.

A l’antic molí fareu un tast de productes locals: embotits, pastisseria, vins, fruits secs… tots de gran qualitat i, sobretot, artesans i 100% naturals.
Per finalitzar… passejada amb el llaüt Lo Roget.

El llaüt Lo Roget té una estètica similar als que, fins fa unes dècades, navegaven pel riu. La navegació esdevé el fil conductor que trasllada el turista a l’època en què llaüts i llaüters eren part del paisatge habitual del riu.
Gaudireu del riu, escoltareu el xiuxiueig de l’aigua i admirareu els immensos boscos de ribera i els abundants ocells que hi habiten.

Veure Flyer en PDF

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available