Durant un viatge en autocaravana per les Terres de l’Ebre, no podeu deixar escapar una parada a Ascó! Només entrant al poble per la carretera C-12 (accés nord), de seguida trobareu l’àrea d’autocaravanes, totalment gratuïta, on hi podreu pernoctar fins a 48 hores. L’àrea compta amb tots els serveis que podeu necessitar durant la vostra estada (aigua potable, buidatge d’aigües grises i negres, lavabos públics), zona de pícnic i zona de jocs per a nens. Just al costat, hi trobareu un complex esportiu amb pistes de pàdel, una pista de futbol i de tennis i un skate park.

Cap de setmana d’activitats a la natura

  •  Ruta en bicicleta elèctrica per les Illes fins a l’embarcador de Vinebre. Podeu llogar bicicletes elèctriques a l’Oficina de Turisme d’Ascó a partir de 15€ (reserves al 977 40 65 83 o per email turisme@asco.cat).
  • Navegar per l’Ebre a bord del llaüt “Lo Roget” (cal contactar amb l’Oficina de Turisme per reservar les vostres places).
  • Baixada en piragua pel riu Ebre des d’Ascó a Móra la Nova o Miravet. Podeu consultar la llista d’empreses on llogar les piragües aquí.
  • Excursió a peu fins a la Punta de l’Àliga, per meravellar-vos del patrimoni natural d’Ascó a vista d’ocell. Trobareu altres rutes senyalitzades aquí.

Cap de setmana d’activitats per descobrir el patrimoni local

Si voleu combinar natura i patrimoni…

Quin és el millor moment per visitar Ascó?

Cada estació de l’any és especial per visitar Ascó! Si us agrada el turisme cultural i voleu viure una festa tradicional com un veí més del poble, us recomanem que vingueu el cap de setmana més proper al 17 de gener, durant la festa de Sant Antoni. Si preferiu les activitats a l’aire lliure i el turisme actiu, la primavera i els primers mesos de la tardor són el millor moment per fer excursions i rutes en bicicleta. L’estiu és un bon moment per gaudir de la Festa Major a l’agost i de les activitats aquàtiques al riu Ebre! Ah! Sense oblidar que la piscina municipal es troba a només 300 metres de l’àrea d’autocaravanes!

Comerç local

A l’entrada de l’àrea d’autocaravanes trobareu un panell explicatiu amb un llistat de les instal·lacions i serveis que hi ha al poble i dels establiments on podreu comprar tot el que us faci falta per a la vostra estada a Ascó.

Si voleu més idees sobre què visitar a Ascó segons l’època de l’any, us recomanem que llegiu aquests dos articles: 5 activitats a fer a Ascó a la tardor i a l’hivern i 5 activitats a fer a Ascó a la primavera.

Si voleu que us ajudem a preparar la vostra estada a Ascó, no dubteu a contactar amb nosaltres per telèfon al 977 40 65 83 o per email turisme@asco.cat.